Nekretnine Magazin

Ljuljaške za baštu za savršen letnji odmor

04.07.2017

Dvorište je samo po sebi spas za tople letnje dane, ali za maksimalno uživanje naša preporuka je da odvojite malo novca i kupite stolicu – ljuljašku. Ima ih raznih vrsta i dezena, a mi ćemo vam pomoći da odaberete baš pravu za vas.

Prilikom izbora stolice- ljuljaške u kojoj ćete celo leto uživati, potrebno je da odlučite šta vam je prioritet jer cene neverovatno variraju. Primera radi, svoju stolicu za odmor možete pazariti za 2.000 dinara, pa do neverovatnih, vrtoglavih 160.000 dinara.

Jeftinije su, takoreći, više ljuljaške nego stolice, koje su od platna i na krajevima se vezuju za eventualno stub ili drvo, zavisi gde je možete privezati u dvorištu. Ali danas se ovaj komad pravi s čitavom metalnom konstrukcijom i mehanizmom, a može biti ili od metala ili od drveta.

Tako na primer, najskuplji model je pravljen od termo-tretiranog bora, nadstrešnica je od nautičkog platna, pa je ova stolica – ljuljaška otporna na vremenske uslove, a ni boja joj vremenom ne bledi. Da se upotpuni- ručno se pravi, a i jastučići su od impregniranog platna.

Ako volite da uživate za ipak manje novca, za vas je možda pravi izbor ljuljaška od oko 14.000 dinara. Ona ima stabilnu čeličnu konstrukciju, tendu i sedišta, jastučiće… Izbor je veliki, pa… Birajte!

Izvor: Halo oglasi
Call Now Button