Nekretnine Magazin

Uz malo mašte, iz zimskog sivila u prolećni glamur

Proleće je stiglo, bar kalendarski i još uvek hladno vreme nikako ne može biti izgovor da se u kući ne učine male promene koje će uneti dašak tako dugo očekivanog najlepšeg godišnjeg doba. Sitnice koje ne koštaju mnogo, ali zato mnogo mogu da osveže životni prostor čekaju one maštovite da oteraju zimu.

Svaka domaćica ima bar nekoliko vaza za cveće i bar jednu pokidanu ogrlicu od staklenih perlica ili bisera. Stavite ih na dno vaze, nalijete vodu i dodajte raskošne ruže ili neko drugo rezano cvece i svetlost od prozora učiniće svoje.

Ukoliko na zidovima imate uramljene fotografije, zamenite ih onima na kojima dominira bela pozadina sa cvetnim motivima ili tamne ramove zamenite onima svetlijih boja. Za to vam je potreban samo jedan odlazak do prodavnice koje nude bogat izbor. A kada ste već u prodavnici, sjajni jastučići ili jastučnice raznih boja, zlatne ili srebrne, mame da ih kupite, jer malo glamura i otmenosti nikada nije na odmet.

Ljubitelji prirode skoro po pravilu u kući imaju šišarke četinara različitih veličina i one su idelane kao umetnički poligon. Malo auto spreja u boji i vrlo brzo će krasiti policu u hodniku ili u dnevnoj sobi. Ali, nije samo dnevna soba ta koju treba osvežiti prolećnom dekoracijom. Obične staklene tegle napunite čokoladnim bombonama uvijenim u šareni papir i postavite ih na pult ili radnu površinu i tako unesite dašak proleća i u kuhinju.

Call Now Button