Nekretnine Magazin

Podstanari, evo 6 predloga za uređenje prostora

To što stan nije vaš, već ga samo iznajmljujete, ne znači da ne treba da ga uredite po sopstvenom ukusu. Na kraju, vi u njemu živite. Kad ste podstanar to najverovatnije znači da ćete imati ograničenja kada je u pitanju uređenje prostora i da u njemu ne možete da napravite velike promene, ali ipak ponešto i možete. A nekad je manje više i sitnice mnogo znače za ukupan utisak.Evo nekoliko predloga kako da, uz malo truda i malo novca, uredite stan koji iznajmljujete.

Jastučići
Ništa neće za male pare dati život tuđem stanu kao gomila jastučića koje ste sami kupili i rasporedili ih po prostoriji. Ako u prostoriji preovlađuju neutralne boje možete da kupite jastučiće jarkih boja. Tako ćete uneti radost u sobe. Šareni jastučići uvek su pun pogodak. Jedino ako imate još neki šaren komad nameštaja ili šarene zavese, bolje je da jastučići budu jednobojni.

Lampe
Lampe nisu skupe, a dobro mogu da dođu i da daju stanu elegantnu notu. Sada ih u prodaji ima najratličitijih vrsta i oblika, pa ako ste maštoviti, taj detalj može da doprinese opštem utisku.

Nalepnice
U poslednje vreme popularne su nalepnice za zid koje se mogu naći po niskoj ceni, a potpuno mogu da promene izgled stana. Kada vam dosade, možete ih jednostavno ukloniti ili zameniti.

Tkanina na zidu
Trenutno je etno stil veoma aktuelan, pa ako vam se dopada možete, na sličan način kao nalepnicu, da iskoristite tkaninu. Kupite u etno radnjama parče tkanine kakvo želite. Možete ih naći i na uličnim tezgama koje nude proizvode tog tipa. Onda tkaninu okačite na zid i dobićete potpuni preokret u prostoriji. Uvek lako i brzo možete da je skinete, kad vam dosadi.

Tepih
Tepih ima jednu vrlo dobru osobinu, kao i tkanina za zid ili stona lampa… Gde god da odete, da se preselite, te predmete ćete poneti sa sobom. Zato kupite tepih kakav vam se dopada. Pravilo je isto  – ako je nameštaj umerenih boja, kupite efektan tepih, a ako je nameštaj efektan, tepih bi trebalo da je umeren.

Umetničke slike
Za one koji imaju dovoljno dubok džep i istančan ukus, umetnička slika je pravo rešenje i odličan način kako da personalizujete prostor u kome živite. Nema ništa bolje za osećaj da ste kod kuće nego kada na zidu ugledate vašu omiljenu sliku.

Izvor: Halo oglasi
Call Now Button