Nekretnine Magazin

Napravite od dvorišta pravu prirodnu oazu

Proteklih nekoliko godina seoski turizam je značajno dobio na popularnosti u Srbiji. Često od prijatelja, naročito onih sa malom decom, možete čuti da za vikend odlaze u obilazak etno sela ili kod rođaka u mestašce koje ne možete naći na karti. Jer gde bolje napuniti baterije nego na tihom i mirnom mestu prepunom zelenila i svežeg vazduha, gde temperatura ne obara sa nogu kao na užarenim pločnicima grada.

Ali ako vi ipak nemate rođake na selu ili vam obaveze ne dozvoljavaju da otpujete na nekoliko dana, dvorište je sledeća najbolja opcija. Halo oglasi nekretnine vam nude nekoliko ideja kako da od svog dvorišta napravite pravi mali raj.

Za staze po kojima ćete se kretati možete koristiti šljunak, betonske ploče, krupnije kamenje ili panjeve. Kutak koji planirate da ukrasite cvećem možete ograditi ciglama, kamenjem, daskama pa čak i starim automobilskim gumama. Cveće možete držati u saksijama koje ćete rasporediti po dvorištu, ali i u, recimo, starim kolicima ili drvenoj buradi.

Oni koji vole vodu mogu u svom dvorištu napraviti jezerce koje može poslužiti i kao ribnjak. Gazebo je takođe jedna od opcija i sjajno je mesto da na miru popijete jutarnju kaficu ili pročitate dobru knjigu. U hladovinu stavite baštenski sto i stolice ili napravite betonsku klupu na koju kasnije možete svatiti jastuke ili drvena sedišta.

Pre nego što počnete bilo šta da radite po dvorištu bilo bi dobro da sve lepo isplanirate i stavite na papir, kako bi što bolje iskoristili novac koji planirate da uložite.

Usluge uređivanja vrta i bašte pogledajte OVDE.

Izvor: Halo oglasi
Call Now Button