Nekretnine Magazin

Unesite duh proleća pravim odabirom zavesa

Sunčani dani su definitivno stigli, a prolećni duh trebalo bi da prati i malo slobodnija dekoracija vašeg životnog prostora. Tu, primera radi, možete da napravite veliku promenu, samo promenom zavesa u dnevnoj sobi i to ne sa klasičnim belim – već u boji ili sa cvetnim dezenom. Oni najhrabriji mogu da razmišljaju o tome da na prozore stave crvenu zavesu. Ukoliko je sama zavesa jednostavnija, crvena boja može da doprinese da se osećate energičnije, a daje i svetlost za uživanje, dubinu prostoru, osećaj bezbednosti, sigurnosti i jačine.

Ako se odlučite za žutu boju, nećete pogrešiti, jer ta boja daje osećaj sreće i optimizma. Prelamanje sunca kroz žutu zavesu sigurno će obasjati vaš dom.

Možda, zašto da ne, da razmislite i o srednjem rešenju – narandžastoj, koja će učiniti da se osećate prijatno, posebno kad se poslednji zraci sunca prelome kroz zastore u toj boji.

Ukoliko ste ipak za hladnije, umirujuće tonove, razmislite o nežno plavoj ili zelenoj boji. Plava je odličan izbor, jer će prostoriji dati sjaj, dok i zelena ima svojih aduta. Zelena predstavlja rast, balans i obnovu, zelena boje trave će u vaš dom uneti svežinu i opuštenost.

Cvetni dezen je idealan za proleće jer donosi vedrinu u vaš kutak i pravi duh proleća. Cvetni dezen, podrazumeva se, birajte jedino ako nemate previše detalja u sobi i ako vam je nameštaj i boja zidova u svedenim tonovima.

Izvor: Halo oglasi
Call Now Button