Nekretnine Magazin

Raskošna vila za ljubitelje vina

Na 100 ari plodne zemlje na severu Kalifornije nalazi se prelepa vila koja čeka svog budućeg vlasnika – ljubitelja vina i prirode koji je spreman da za nju izdvoji 25 miliona dolara.

 

Oblast oko San Franciska postala je naročito popularna među ljubiteljima vina, stoga ne čudi što je za ovo imanje potrebno izdvojiti pozamašnu sumu. Naročito ako se tome doda i impresivan vinski podrum s 5000 flaša vina.

 

 

Glavna rezidencija se prostire na 1200 kvadratnih metara i njen dizajn inspirisan je zamkovima u klasičnom stilu, karakterističnim za francusku provinciju.

 

 

Vila sadrži dvanaest spavaćih soba, trinaest kupatila i tri toaleta, opremljenih kaminima i kristalnim lusterima.

 

 

Pored toga, budući vlasnici moći će da koriste i brojne prostore namenjene za zabavu i obedovanje na otvorenom, „muzej“ automobila koji prima 20 vozila i muzičku sobu, a za goste je namenjena jednosobna zasebna vila u kojoj mogu da imaju potpunu privatnost.

 

 

„Simetrija i balans kreiraju poseban nivo mira i relaksacije koji je gotovo potpuno zaboravljen u haotičnom svetu današnjice“, kaže Stiven Mavromihalis, agent za prodaju nekretnina.

 

 

Ekskluzivni podzemni vinski podrum je skriveni dragulj dvospratne rezidencije.

 

 

Sa kapacitetom od 5000 flaša, on je ostvarenje snova za istinske i prefinjene poznavaoce vina, dok je osam hektara vinograda odmah ispred kućnog praga.

Okružen besprekorno uređenim pašnjakom, bazen obećava obilje zabave tokom celog leta.

 

 

Brojne staze za šetnju nalaze se na samo nekoliko minuta udaljenosti, a pogled sa imanja puca prema slikovitim brdima i vinogradima.

 

Call Now Button