B.kosa1.Luksuzna karingtonka sa garažom

380,000€

Opis

Prelepa luksuzna,ugaona kuća tipa “Karingtonka” sa garažom i tri terase.

 

Kompletno renovirana, nove sve instalacije, podovi,zidovi, kupatila.Korišćeni najkvalitetniji materijali.Kuća je na 4 nivoa, površine 300 m2.Garaža sa daljinskim vratima, u garaži se nalazi i kuhinja sa mokrim čvorom.

Suteren je namešten kao druga dnevna soba sa kućnim bioskopom, prostorijom za vežbanje-teretanom, ostavom, vešerajem itd. Suteren ima i svoj zasebni ulaz te se može koristiti i kao potpuno nezavisan stanbeni ili poslovni prostor.

Prizemlje se sastoji od prostranog predsoblja iz kog se  ulazi u glavnu dnevnu sobu površine 50m2, moderno i kompletno opremljenu veliku kuhinju sa lođom, i wc sa mokrim čvorom.

1 sprat se sastoji od  dve velike sobe, predsoblja i ogromnog kupatila.Jedna spavaća soba je direktno povezana sa kupatilom i velikom natkrivenom terasom.Druga velika soba ima relax deo sa staklenim plafonom.

2 sprat se sastoji od dve prostrane sobe, predsoblje sa ugradnim plakarom i kupatilo sa hidromasažnom tuš kabinom.

 

Cela kuća je obezbeđena video nadzorom i alarmom.U kuću je uveden I optički kabal.Ulazni deo i sve spoljašnje strane kuće su dekorisane štampanim betonom i spoljašnjom led rasvetom.Sa spoljašnje strane kuće do ulice se nalazi ogromna terasa.Ulazna bezbednosna vrata su one touch

Kuća je izuzetno udobna, prostrana i svetla.Moguća je prodaja i sa svim nameštajem i opremom.Bez ikakvih ulaganja.Kuća se nalazi u neposrednoj blizini TC ,McDonalds-a, OŠ Borisav Pekić, uredjenog parka i autobuskog stajališta.

Lokacija

Podelite sa prijateljima